Røvær Kulturhotell | Program
16272
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16272,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Program 2017

Velværehelg 31. mars til 2. april!

Påskegøy på Røvær fra 7. til 17. april!

Spøt og kna 13. til 14. mai!

Kristi Himmelfartsdag på Røvær

Røværskomla

På Røvær Sjøhus er det søndagskafé hver eneste søndag fra og med mai ut september med komler og en annen søndags-verdig rett, samt mulighet for en deilig dessert og iskrem. Sommerkaféen holder åpent hver eneste dag i juli mellom 13 og 17.

Kulturkvelder hver onsdag i juli

Onsdag 5. juli

Våre to lokale heltinner Tordis og Beate holder kurs i hvordan gode fiskekaker og potetkaker lages, smaksprøver all around og er det mer igjen blir restene med dere hjem. Deltageravgift 100 kroner. Påmeldingsfrist 3. juli.

 

Onsdag 12. juli

Kystkulturelle aktiviteter med ungene – kle dere etter været, vi kan ende opp både ute og inne! Grillpølser fra grillhytta til sultne mager. Det koster 100 kroner per barn for å delta.

 

Onsdag 19. juli

Humorshowet «Refleksjoner i motbakke» med Fru Haaland fra Skudenes står på tapetet, inngang 200 kroner, starter klokka 20.00. Dette vil du ha med deg!

 

Onsdag 26. juli

Kombinert reunion for tidligere elever ved Røvær skole og allsangs-aften med “gamle” sanger. For mer informasjon, sjekk invitasjonen din eller arrangementet vårt på facebook.

Kvednabekkjers til Festiurd!

Fredag 7. juli

Kvednabekkjers kommer til Røvær!
Vi utvider FestiUrd og starter festen på fredagen! Konsertbillett 250 kroner, kjøpes i døra eller forhåndskjøpes på Nærbutikken Røvær fra 1. april. 18 års aldersgrense.

For overnatting, book deg inn hos oss på hotellet eller Sjøhuset, ta med telt, båt, lån en sofa eller leilighet! Dette vil du ikke gå glipp av!

Reunion for tidligere elever ved Røvær skole


Onsdag 26. juli
blir det reunion for tidligere elever ved Røvær skole. Programmet starter ved at dere tar båten ut klokka 12.30, etterfulgt av en liten rundtur rundt i gamle trakter. Deretter venter komlemiddag og dessert på hotellet klokka 15.00 med påfølgende kaffemat, sang og fortellinger av Alf Rasmussen. Deltageravgift 390 kroner per person. Ønsker du å overnatte på kulturhotellet? Dobbeltrom 980,- og enkeltrom 790,- Avreise Haugesund klokka 19.30 eller 20.45 – det blir opp til deg!

Irsk aften fredag 28. juli

Vi gjentar suksessen!

Harbour Folk Band fra Stavanger kommer og vil garantert gjøre sitt for å få det til å føles som om det er i Irland vi befinner oss! Vi har alle rettigheter og kjøper inn noe ekstra irsk væske, lager “Irish Stew” til 150 kroner per person og prøver å gjøre lokalet så brunt og irsk som mulig!

Påmeldingsfrist for mat er tirsdag 25. juli!

Inngangsprisen er 200 kroner og dekker musikkopplevelsen, mens penger til «stewen» og drikke kommer utenom.
Aldersgrensen er 18 år.

Fáilte!

Skolereunion for tidligere elever

ved Røvær skole 4. august

Fredag 4. august, på kveldstid, inviterer vi påmeldte tidligere elever ved Røvær skole på sjømatbuffét, dessert og mimring, samt påfølgende festligheter. Deltageravgift er 690 kroner per person. Om noen ønsker å bli lenger enn til siste avgang klokka 22.30, er det ledige senger både på Hotellet og Sjøhuset. Dobbeltrom 980 kroner, enkeltrom 790 kroner, ta kontakt ved interesse for Sjøhuset.

Spøt og kna!

23. til 24. september

Mer informasjon kommer…

Velværehelg 29. september til 1. oktober!

 

Trenger du mer enn bare en liten pust i bakken? Vil du bli en del av en uhøytidelig og avslappet atmosfære der batteriene lades? La havet rense tankene dine!

Hopp i kosedressen eller finstasen, hva enn som måtte passe deg, og tilbring helgen med karaokemikrofonen i den ene hånden, og vinglasset i den andre – eller du kan nyte stillheten foran peisen, gå en tur og se solen gå ned i havet – eller stå opp…

Ta med venninneflokken og velg mellom to- eller tremannsrom. Prisen på 2490 kroner inkluderer overnatting, alle måltider, foredrag fredagskveld og guidet tur.

Bestill på post@rovarkulturhotell.no (påmelding er bindende).

“Mannahelg”!

13. til 15. oktober

Bli med en lokal fisker og trekk teiner, kanskje skimtes det svarte gullet i teina idet den nærmer seg båtripa? Cowboy-frokost, smaking av lokalt brygg og deilig sjømatbuffét er viktige stikkord for helgen. Tid med gutta. Avslapning og muligheter for å kna opp stive skuldre hos en dyktig massør. Høres det fint ut? Pris 3290 kroner. Ta kontakt på post@rovarkulturhotell.no ved interesse og/eller påmelding.

Julebord, på din bestilling!

Vi har ingen-går-på-byen-garanti!

Ta kontakt på 52 71 58 00 eller post@rovarkulturhotell.no for et godt tilbud.