Nederlandsk buffet
november 16 @ 12:00 pm - 4:00 pm

Søndag 16.november invitere vi til nederlandsk buffet!
Vår nedrelandskje kjøkkensjef Bas disker opp med retter fra hjemlandet.
Vår nedrelandskje kjøkkensjef Bas disker opp med retter fra hjemlandet.
På buffeten finner du:
– Hutspot med hachee (tradisjonell gulrot/løk stuing med oksekjøtt)
– Grønkålmos med kjøtboller i saus
– Surkålmos med stekte ribbeskiver
– Ertesuppe med rugbrød og bacon
– Smørbrød med hjemmelaget kroket
– Brabantske innbakt pølse (tradisjonell fra området hvor kokken kommer fra)
– Oliebollen (Nederlandsk smultringer)
– Eplemos
– Hutspot med hachee (tradisjonell gulrot/løk stuing med oksekjøtt)
– Grønkålmos med kjøtboller i saus
– Surkålmos med stekte ribbeskiver
– Ertesuppe med rugbrød og bacon
– Smørbrød med hjemmelaget kroket
– Brabantske innbakt pølse (tradisjonell fra området hvor kokken kommer fra)
– Oliebollen (Nederlandsk smultringer)
– Eplemos
I tillegg får barna poffertjes med melis og smør (nedelandsk mini pannekaker)
Inkludert dessert og kaffe:
– Vaniljeis med eggelikør og krem
– Tompouce (vaniljekremkake med glasur
– Vaniljeis med eggelikør og krem
– Tompouce (vaniljekremkake med glasur
Pris: voksne 350 kr
Barn 0 – 4 år gratis
Barn 5 år til 12 år 125 kr
Barn 0 – 4 år gratis
Barn 5 år til 12 år 125 kr
Påmelding til post@rovarkulturhotell.no innen onsdag 12.november kl.19.00
